Activitats a Tap On Mallorca

Tap On Mallorca es principalment una infinitat d'activitats para celebrar l'art del claqué. Des de Xerrades sobre el claqué, tap jams, competicions, classes o actuacions. Cada dia podràs trobar alguna activitat en torn al claqué per gaudir d'aquesta dansa per uns dies.!

La Gala dels Masters

La Gala Tap On Mallorca es l'espectacle més impresionant del nostre Festival, on podrem gaudir de l'art i la tècnica d'alguns dels millors ballarins de claqué de món!

Tap Jam

Després del primer día de classes, ens reunirem per gaudir dels millors músics de jazz i del Claqué. Coneixerem millor els nostres companys de classe i professors i farem noves amistats.

Tap On Mallorca Tap Talk

Xerrada de Claqué

Coneix millor la Història del Claqué (ballarin@s, anècdotes, música, ...) amb la nostra Xerrada desenvolupada pels nostres artistes.

Tap On Mallorca Cutting Contest

Competició "Cutting Contest"

No et perdis el "Cutting Contest", la competició de claqué don els millors ballarins competeixen entre ells, mostrant els seus millors trucs. Intentant fer perdre el ritme del contrincant, sense perdre el seu.

Tap On Mallorca Showcase

Mostra de claqué

Mostra Coreogràfica: Estudiants de tot el món mostren els seus darrers treballs, grupals o solos. Les millors coreografíes de claqué guanyaràn un pase gratuït pel seguent Tap On Mallorca!


Tap On Mallorca Masterclasses and Tap Courses

Cursos i Masterclasses

Classes de claqué per a tots els nivells (des de 0 fins a Profesional). Aprèn Claqué amb els millors!