Activitats a Tap On Mallorca

Tap On Mallorca es principalment una infinitat d'activitats para celebrar l'art del claqué. Des de Xerrades sobre el claqué, tap jams, competicions, classes o actuacions. Cada dia podràs trobar alguna activitat en torn al claqué per gaudir d'aquesta dansa per uns dies.!

Gala Tap On Mallorca Performance

La Gala dels Masters

La Gala Tap On Mallorca es l'espectacle més impresionant del nostre Festival, on podrem gaudir de l'art i la tècnica d'alguns dels millors ballarins de claqué de món!

Tap On Mallorca Tap Jam

Tap Jam

Després del primer día de classes, ens reunirem per gaudir dels millors músics de jazz i del Claqué. Coneixerem millor els nostres companys de classe i professors i farem noves amistats.

Tap On Mallorca Tap Talk

Xerrada de Claqué

Coneix millor la Història del Claqué (ballarin@s, anècdotes, música, ...) amb la nostra Xerrada desenvolupada pels nostres artistes.

Tap On Mallorca Cutting Contest

Competició "Cutting Contest"

No et perdis el "Cutting Contest", la competició de claqué don els millors ballarins competeixen entre ells, mostrant els seus millors trucs. Intentant fer perdre el ritme del contrincant, sense perdre el seu.

Tap On Mallorca Showcase

Mostra de claqué

Mostra Coreogràfica: Estudiants de tot el món mostren els seus darrers treballs, grupals o solos. Les millors coreografíes de claqué guanyaràn un pase gratuït pel seguent Tap On Mallorca!


Tap On Mallorca Masterclasses and Tap Courses

Cursos i Masterclasses

Classes de claqué per a tots els nivells (des de 0 fins a Profesional). Aprèn Claqué amb els millors!

NOU en 2022!!! Residencia amb Sarah Reich


Residencia amb Sarah Reich

Creació coreogràfica

Per primera vegada a Tap On, estem encantats de proposar una residència de tres dies per treballar amb Sarah Reich durant 3 hores cada dia.

Els 3 dies anteriors al festival: del diumenge 9 al dimarts 11 d'Octubre.

La residència només serà de nivell alt (Avançat/Pro) i places limitades. L'objectiu és un treball dur enfocat a crear una coreografia per poder mostrar-se al gran escenari el dia de la Gala Tap On Mallorca. Però també serà una coreografia per a tu: per treballar, millorar, comunicar i expressar.

Tap On Mallorca porta aquesta experiència única, exclusivament per a ballarins de claqué avançats/professionals.

El cost total de la residència és de 187€. Això inclou 9 hores de temps dedicat amb Sarah per treballar la teva pròpia expressió artística. En aquest cost s'inclourà una entrada gratuïta per assistir a la Gala de dissabte on podreu actuar si voleu.

No te la perdis!!


Màxim: 15 estudiants
Preu: 187€ sense Early Bird (149,6€ amb Early Bird)
Temps: 9 hores (3 hores cada dia)
Entrada a la Gala del Dissabte inclosa al preu.
Possibilitat d'actuar a la Gala.