FAQ - Questions més comuns (Frequent Asked Questions)
Cada any, rebem gairebé les mateixes questions, així que hem decidit contestar les més comuns per resoldre els teus dubtes.
Si us plau, mira la llista abans de preguntar. Si no trobes la resposta, pots enviar-nos un email a [email protected]
FAQ
 • Quina es la data pel Tap On Mallorca 2023?
 • Com puc registrar-me als cursos o als esdeveniments?
 • Com puc aconseguir el descompte del "EARLY BIRD"?
 • Quin és el meu nivell?
 • Com puc aconseguir una Beca?
 • Que passa si m'apunto i no puc venir Tap On Mallorca ??
 • Com puc participar a la competició de claqué "Cutting Contest"?
 • Puc canviar de curs si després de la primera clase no es el meu nivell, o no m'agrada?
 • Puc registrar-me o cancel·lar algún curs durant els dies del festival?
 • On seràn les classes?
Tap On Mallorca 2023 es celebrarà a Mallorca durant les festes del Pilar, que aquest any serà del 8 al 12 d'Octubre.
Cap a finals de Julio, tindrèm confirmats els artistes i professors del Festival. Més tard publicarem el formulari de registre on podràs accedir-hi des de la pestanya del menú on posa "Registre".
En aquesta pàgina, hauràs d'omplir el formulari amb les teves dades personal i podràs escollir els cursos, festes i actuacions als que voldràs assistir-hi.
Durant aquest procès, podràs veure en tot moment els preus, cursos i activitats a les que t'estàs inscribint.
Podràs registrar-te i pagar en el mateix moment de la inscripció, així que quedarpas registrat automàticament, i rebràs un email confirmant que el teu registre i el teu pagament han estat correctes.
Cada any, oferim un Descompte del 10% als estudiants que es Registren i paguen abans del 2023-08-20 23:59:59.
Si et registres abans d'aquesta data, podràs veure els preus amb el descompte ja aplicat a la nostra web. Però no et descuidis, perque els registres amb descompte NOMÉS s'aplicaràn abans d'aquesta data i es desactivaràn automaticament al pasar aquesta data.

Una de las principales preguntas que solemos recibir en el momento de la inscribirse al Tap On es ¿y cómo sé a qué nivel apuntarme?  A continuación te dejamos una serie de descripciones y consejos sobre cada nivel, para que te ayude a elegir mejor qué nivel encaja mejor contigo.
 

 • Básico: Pensado para los que llevan alrededor de un año bailando. Si conoces los pasos básicos, como shuffle, flap, ball-changes, cramp rolls, etc. pero aún estás aprendiendo y adquiriendo principios básicos este es tu nivel. (NOTA: Si nunca has bailado claqué, este NO es tu nivel. Pero pregúntanos, porque si hay interés, realizaremos un curso de nivel "Cero Patatero", y se podrá hacer sin zapatos de claqué).

 • Intermedio: Si llevas entre 2 y 4 años bailando. Tienes bien asentados los pasos principales y puedes ejecutar diferentes variaciones en diferentes tempos. Tienes una comprensión básica de la música y de cómo utilizarla en tu baile, conoces el fraseo, entiendes los compases, qué es un Time Step y los diferentes estilos de música. Tu técnica y tus fundamentos te permiten aprender fácilmente nuevo material y técnicas. La improvisación es un territorio conocido para ti y te sientes cómodo en él. Eres capaz de contar compases mientras bailas. Es algo que ya has probado, entiendes y conoces.

 • Avanzado: Para los que llevan 5 o más años bailando, profesionales, etc. En este nivel es donde buscas perfeccionar todo lo que ya sabes. Los pasos y la técnica la dominas igual que el lenguaje hablado, lo mismo con la improvisación que surge de manera fluida en cualquier tempo y estilo musical. Tu objetivo está más centrado en la expresión que en la técnica, que ya tienes totalmente integrada, en pulir matices. Buscas cómo sacarle más brillo a tu claqué, a todo tu repertorio de pasos, combinaciones y trucos y poder alcanzar el nivel de las estrellas.

Siempre resulta una tarea difícil para los profesores ajustar el nivel de las clases cuando el grupo es numeroso y variopinto. Su prioridad es que todo el mundo pueda aprender, sin que nadie se quede descolgado, ni se aburra demasiado. El principal inconveniente suele aparecer cuando una o dos personas bajan el nivel general del grupo. En ese caso el profesor optará por mantener el nivel medio y si alguien siente que no alcanza, siempre tendrá la posibilidad de cambiarse a otra clase de un nivel inferior.

Los cambios de nivel se podrán hacer en el primer día del festival y siempre que en los grupos haya plazas disponibles.
Cada any, Tap On Mallorca ofereix varies Beques (Normalment, dos: Una per Avançats, i una altre per Intermig), que corresponen a un "FULL FESTIVAL PACK" (Tots els cursos, festes i actuacions GRATIS) per a la propera edició del Tap On Mallorca.
Per accedir a aquestas Beques, has de complir els següents requissits:
 1. Has d'estar registrat a, al menys, 3 o més cursos d'Intermig o Avançat.
 2. Has d'omplir el formulari de la Beca (et demanarà el número de registre, pel que hauràs d'haber-te inscrit abans).
A l'inici del Festival, donem la llista dels aspirants als professors, perque puguin votar i valorar als millors aspirants de cada nivell, i al final de la setmana, es decicidrà qui guanyarà les Beques pel següent any.
La elecció es basa en cuestions personals i tècniques com: Tècnica, capacitat d'aprenentatge, actitut a classe, participació, relació amb els companys, ...
HI HA UNA MATRÍCULA NO RE-INTEGRABLE de 75 € inclòsa en el preu del registre.
Els estudiants poden cancel·lar les seves reserves fins el 10 de Setembre (Excepte la matrícula de 75€). A partir d'aquest día (10 de Setembre), la quantitat pagada no es tornarà, però el registre pagat podrà ser utilitzat el següent any del Tap On Mallorca per la persona registrada.
Durant la setmana del Tap On Mallorca, podràs parlar amb la organització. Et donarem informació pertinent per participar en el Cutting Contest i registrar-te en la competició.
Els canvis d'horari, classes, cursos, etc es permetràn NOMÉS EL PRIMER DÍA DE CLASSES del Festival. A partir del primer dia, no s'acceptaràn canvis d'horaris.
Degut a la alta demanda dels darrers anys del Tap On Mallorca. Et podràs inscriure durant la setmana del Festival ÚNICAMENTE si queden places per aquell curs. D'igual forma, només podràs esborrar-te d'un curs SNOMÉS si trobes algun interesat en cobrir la teva plaçaa. Si no es així, no serà possible esborrar-se d'un curs.
Les classes i masterclases del Tap On Mallorca es realizaràn a l'escuela Tandem Club de Palma.
Tandem Club es un espai de 600 m2 distribuits en una planta, amb sales equipades amb miralls i terra de parket flotant d'alta qualitat. L'Escola Tandem Club disposa de quatre sales, de 150m2, 130m2, 110m2 y 40m2, on tindràn lloc les activitats com les Classes o les Masterclasses.

Tandem Club - Tap On Mallorca

Escola de Dansa Tandem Club

C/ Arxiduc Lluís Salvador, 122. 07004 Palma de Mallorca

Cómo arribar a l'Escola Tandem Club?

Bus:
  11, 39